dissabte, 6 de febrer del 2010

la caseta del bosc

la caseta del bosc, el bosc de pico bonito,
es una caseta plena de bitxets: el pau i la caterina són dels més grossos, també hi ha gossos pollosos, un gall sobre la teulada que no ens deixa dormir, i gallines amb els seus pollets, també hi ha nens mocosos que criden i porten la cara plena de xocolata, i nens grans que cuiden els petits. i al jardí de la caseta hi ha molts tarongers, però ells no es mengen les taronges, així que ens hem comprat un exprimidor per fer molt de suc.
També hi ha una família d'alakrans que ens visiten de tant en tant, i una aranya amb quatre potes, i altres que sembla que en tinguin més de vuit. Moltes formigues, però aquestes no molesten pas perquè viuen en un món paralel, en un món vertical.
Darrera el jardí de la caseta hi ha un riu, el riu Cuero, que baixa ple i fresquet i cada migdia ens fem un banyet, i està ple de peixets que ens mosseguen els ditets dels peus. També hi ha un cavall blanc que menja herba fresca, i dos cavalls negres que passen nedant, mentres pel pont que hi ha sobre el riu passa un porquet, que té por de caure.

La caseta del bosc és de fusta, i té calor quan fa molt de sol.
A dins hi hem fet el niu de tela de mosquitera perquè no hi entren tots els habitants del bosc. I així quan es pon el sol cantem una canço i anem a dormir, esperant que el gall no ens acompanyi amb la música, i quan surti el sol ens despertem fresquets com un jinjol!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada