dilluns, 26 de juliol del 2010

L'ou o la gallina?


L’ou o la gallina? Fa temps que creia haver resolt l’enigma: seguint la teoria de l’evolució de les espècies seria primer l’ou. I qui l’hauria posat no seria una autèntica gallina, sinó algun avantpassat seu, alguna cosina segona, algú prou similar a una gallina que es va ajuntar un dia amb algun avantpassat de gall, donant com a resultat un ou mutant, l’ou que donaria pas a l’especie de les gallines de granja d’avui en dia. Però aquests dies a San Marcos tot ha tornat a començar. Les nostres batalles amb les gallines ja son mes que habituals, ens comencem a conèixer. Quan les veig, encara que estiguin a 10 metres de casa, els hi foto una galleda d’aigua per que marxin. S’ha d’anar amb molt de compte, doncs a la mínima que et cau una molla de pa a terra ja les tens allà als teus peus, picotejant-te. Elles, que son més llestes que la fam, s’hi tornen. A l’hora de la migdiada, mentre dormo tranquilament com un angelet, ja més d’un cop m’han fet un atac sorpresa, assaltant-me el llit amb gran rebombori, despertant-me enmig d’un núvol de plomes i cloqueigs. No n’hi havia prou amb les venedores de pa i els nens que ens entren a l’habitació tocant la pera, ara les gallines també s’hi apunten. Però la gran sorpresa va arribar l’altre dia, quan a la Caterina li va anar de ben poc de no seure sobre un ou que hi havia sobre llit, dins el sac de dormir, que hauria posat una gallina o algun avantpassat seu. I per gust nostre, d’aquell ou no en va sortir cap gallina, ni de les normals ni de les mutants, sinó una truita ben grossa i groga que ens va omplir la panxa per sopar. Bon profit!

5 comentaris:

  1. Doncs jo us aconsello que n'agafeu una i la desplomeu i la poseu al foc. Una abraçada macos!!

    ResponElimina
  2. jajjajjajaja!!
    estic amb l'albert, la desplomeu al jardí i la foteu dins l'olla davant de totes les altres, que ho vegin...que sàpiguen el que els espera....

    ResponElimina
  3. jajjaa ja vareu obrir l'ou davant d'elles per tal que sapiguessin que els hi passaria als seus fills si no comportaven???
    jajajaaj

    ResponElimina
  4. ostres, doncs aquesta setmana ja van dos ous mes. Per sort sempre al sac de la Caterina, sembla que a la gallina l'hi ha agradat... peró be, tot i la poca higiene del tema, encara ens podrem fer amics!

    ResponElimina
  5. Collons! doncs sacrifiqueu el sac de la caterina i munteu una fàbrica productora d'ous!!! pilleu l'exemple de la venedora de pa i aneu per les cases venent els ous!! qui ho hauria dit que en podríeu sortir rics d'aquesta aventura!!! jajaja! Apali! bon profit parella!

    ResponElimina